Què oferim?

Els socis de PLEC reben un llibre de regal (El retrat de W. H. d'Oscar Wilde), i un carnet que ofereix alguns descomptes. Us en fem cinc cèntims. Si voleu més informació, podeu enviar-nos un correu (info@plec.cat) o visitar la nostra pàgina web (www.plec.cat). 

DESCOMPTES
Una de les principals avantatges d'associar-se a PLEC és aconseguir descomptes en diferents serveis. Tot i que el número de socis encara no és gran, ja hem aconseguit preus molt interessants en gestoria, missatgeria i llibreries.​
Gestoria
El nostre gestor ofereix dos consultes gratuïtes on line a cada associat, així com descomptes interessants en diferents serveis. La declaració de la renta per 60 €.
Missatgeria
L'empresa BCN Courier​ ofereix interessants tarifes als nostres associats. A Barcelona, recollida i lliurament de paquets el mateix dia per 5,60 €. I moltes més tarifes!
Llibreries
Els socis de PLEC ja tenen un descompte del 5% en totes les llibreries La Central mostrant el nostre carnet. Properament, esperem ampliar aquest servei.
I molt més…
Seguim treballant per aconseguir més avantatges pels nostres associats. Si tens suggerències, fes-nos-les arribar!

XARXA
La xarxa és fonamental a l'hora d'associar-se a PLEC. Un dels nostres objectius és oferir un xat actiu i útil per a tots el socis. Per el moment, hem creat un grup de Google prou actiu en què els socis consulten dubtes, exposen problemes i, de vegades, s'exasperen.​

INFORMACIÓ ÚTIL
Cada setmana els nostres socis reben informació útil sobre cursos de formació en diferents àmbits.
Igualment, PLEC ofereix informació útil en la gestió del dia a dia d'un treballador autònom.

BORSA DE TREBALL 
Un dels nostres objetius és generar una borsa de treball per fer de pont entre professionals amb experiència i editorials que busquen una garantia de feina ben feta. Esperem assolir-lo el més aviat possible.